Esquizofrènia Adolescent

¿Esquizofrènia?

En els últims anys el consum de drogues en els joves ha esdevingut molt més propens que abans, això comporta que si s’abusa d’aquestes substàncies o se’n fa un mal ús poden esdevenir problemes físics i mentals.

En aquesta pàgina parlarem de l’esquizofrènia, una enfermetat que cada cop més s’està detectant en els joves.

 

Per començar, què és la esquizofrènia?

La esquizofrènia és una malaltia mental que altera la percepció de les coses, el teu comportament i pot afegir una desorganització neurològica més o menys greu depenent del grau de severitat. 

Què estem investigant?

El nostre objectiu principal és intentar conscienciar a la gent potencial al consum de drogues les conseqüències que poden portar en cas de tenir algún simptoma o remanent d’alguna alteració mental.

Tenim uns testimonis que relaten la seva experiència per al desconeixement d’aquests remanents.

Amb tot això volem ajudar a gent que pugui haver tingut algun simptoma o que pugui tenir dubtes, facilitant així la comunicació amb centres i professionals d’aquest camp.

 

Dejar una contestacion

Les següents regles del RGPD s'han de llegir i acceptar:
Aquest formulari recull el teu nom, correu electrònic i e contingut perquè puguem fer un seguiment dels comentaris deixats a la web. Per a més informació revisa la nostra política de privacitat, on trobaràs més informació sobre on, com i per què emmagatzemem les teves dades.

© 2020 Esquizofrènia Adolescent

Tema de Anders Norén